HR Savjetovanje

Prilikom pružanja usluge HR savjetovanja tražimo, pronalazimo i posredujemo u pronalaženju idealnih kandidata za specijalizovane i rukovodeće pozicije.

U kadrovskom savjetovanju usredotočeni smo na potragu i odabir stručnjaka i menadžera. Slijedimo inovativan pristup koji se usredotočuje na nove kanale za zapošljavanje. Kombiniramo različite mogućnosti e-zapošljavanja s provjerenim metodama klasičnog kadrovskog savjetovanja. Zalažemo se za profesionalnu podršku, učinkovito zapošljavanje i temeljito poznavanje tržišta podnositelja zahtjeva.

Proslijedite nam svoje specifikacije, a mi ćemo zajedno s Vama naći najbolje moguće individualno rješenje, a uz to garantujemo ciljanu potragu za kandidatima.

ŠTA VAM NUDIMO?

DIREKTNA & INTERNET PRETRAGA

Sa našom jedinstvenom Online kompetencijom podržavamo Vas rado. Mi smo specijalisti kada je u pitanju istraživanje "zbunjujućeg" tržišta oglasa za posao i pronalaženje pravog kandidata iz naše mreže. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u savjetovanju za osoblje, vrlo smo upoznati s zapošljavanjem pomoću baza podataka CV-ova i društvenim mrežama. To također omogućuje iskorištavanje tržišta pasivnih podnositelja zahtjeva kroz naš aktivni izvor. Ne može se svako slobodno mjesto popuniti isključivo na mreži. U tom slučaju za vas koristimo čitav set alata za zapošljavanje. Sveobuhvatnim pretraživanjem ciljanih tvrtki i Internet pretragom sistemski obrađujemo cjelokupno tržište. Intervjue prepuštamo Vama - i potpuno se koncentrišemo na popunjavanje baze prijava. Nudimo "Direct & Websearch" po vrlo atraktivnom omjeru cijene i performanse.

EXECUTIVE SEARCH

"Klasično" zapošljavanje i dalje predstavlja optimalno rješenje, posebno za zahtjevne ciljne skupine kandidata. Jamčimo vam ne samo imenovanje i zamjenu, već i maksimalnu diskreciju i profesionalnost. Ličnim intervjuima, povjerljivim izvještajima i prezentacijama kandidata pratimo kupce i podnositelje zahtjeva na putu do zajedničkog cilja.

CROWDHUNTING

Do 60% svih novih zapošljavanja ide preko ličnih kontakata. Zahvaljujući našem inovativnom pristupu zapošljavanju - lovu na ljude - dostižemo veliki broj potencijalnih kandidata kroz lične preporuke i kontakte.