Konsalting, prodaja i zastupanje

 

Pored naše osnovne djelatnosti odnosno naplate i upravljanje potraživanjima, specijalizovani smo i u savjetovanju, zastupanju i prodaji proizvoda kompanija iz raznih oblasti.

Kupac je kralj

Kod prodaje proizvoda, prodavač koji to nema na umu teško da će doći do uspješno obavljenog posla i obostranog zadovoljstva. Ponekad se čini da je kupac ipak pomalo umoran avanturist u potrazi za blagom, za pravim proizvodom i uslugom.

 

 

Višegodišnje iskustva u prodaji finansijskih i telekomunikacijskih usluga osnivača odnosno menadžmenta kompanije, Capital Force prenosi na uposlenike i klijente. Kroz usluge konsaltinga, zastupanja i direktne prodaje putem outbound / inbound pozivnog centra, ili direktnog zastupanja na domaćem i regionalnom tržištu, klijentima nudimo uspješno povećanje prodajnih volumena kroz strategijski orijentisane prodajne kampanje.

Riječ je o usluzi koja kompanijama omogućava da se posvete svom osnovnom poslu, a da dio ili cijelu prodaju organizuju kao vanjsku uslugu. Posebno je zanimljiva onim kompanijma koje imaju veliki broj potencijalnih kupaca, te onima koje uvode nove proizvode na tržište, organiziraju povremene marketing akcije/kampanje i šire bazu kupaca. Eksternalizacijom prodaja prestaje biti fiksni trošak u poslovanju i postaje velikim dijelom varijabilni trošak, tj. uslugu plaćaš koliko je koristiš. Novi saradnici uvijek donose nove ideje i nova iskustva, a malo konkurencije izvana dobro dođe i da se prodrma uspavani „in house“ tim.