Konsalting, prodaja i zastupanje

Pored našeg Core business-a odnosno naplate i upravljanje potraživanjima, specijalizovani smo i u savjetovanju, zastupanju i prodaji proizvoda kompanija iz raznih oblasti.

Kupac je kralj. Kod prodaje proizvoda, prodavač koji to nema na umu teško da će doći do uspješno obavljenog posla i obostranog zadovoljstva. Ponekad se čini da je kupac ipak pomalo umoran avanturist u potrazi za blagom, za pravim proizvodom i uslugom.

Višegodišnje iskustva u prodaji finansijskih i telekomunikacijskih usluga osnivača odnosno menadžmenta kompanije, Capital Force prenosi na uposlenike i klijente. Kroz usluge konsaltinga, zastupanja i direktne prodaje putem outbound / inbound pozivnog centra, ili direktnog zastupanja na domaćem i regionalnom tržištu, klijentima nudimo uspješno povećanje prodajnih volumena kroz strategijski orijentisane prodajne kampanje.

Riječ je o usluzi koja kompanijama omogućava da se posvete svom osnovnom poslu, a da dio ili cijelu prodaju organizuju kao vanjsku uslugu. Posebno je zanimljiva onim kompanijma koje imaju veliki broj potencijalnih kupaca među poslovnim korisnicima, te onima koje uvode nove proizvode na tržište, organiziraju povremene akcije/kampanje i šire bazu kupaca. Outsourcing-om prodaja prestaje biti fiksni trošak u poslovanju i postaje velikim dijelom varijabilni trošak, tj. uslugu plaćaš koliko je koristiš. Novi saradnici uvijek donose nove ideje i nova iskustva, a malo konkurencije izvana dobro dođe i da se prodrma uspavani „in house“ tim.

 

Capital Force je ekskluzivni predstavnik proizvoda SMART Technology za Balkan i šire.
Za više informacija posjetite www.hi-tech24.ru ili www.sm124.com
Kontaktirajte nas za brošuru i posebnu individualno pripremljenu ponudu LED displeja i rasvjete na E-mail: ba@sm124.com ili na naše izravne kontakte u nastavku ispod.