Usluge

 

Uspješni razvoj Capital Force je podržan od strane prilagođene „po mjeri“ interne tehnologije odnosno softvera/aplikacije, hardverske IT zaštite internog servera, efikasnog upravljanja portfolijama potraživanja, dugogodišnjim iskustvom u zastupanju inostranih kompanija iz različitih branši, te direktne prodaje u cilju davanja “Instant” rezultata za klijente.

Svjedočimo sve većem stepenu tehnološke osvještenosti i napretka u svijetu,a što se konačno i počinje reflektirati na tržište BiH, te se s toga trudimo da iskoristimo sve mogućnosti koje pruža moderna tehonogija, neograničene mogućnosti www-a, korištenje “up-to-date” komunikacijskih alata, automatizovanje i ubrzavanje poslovnih procedura, usklađivanje ponude naših usluga, a pri tome osluškivati tržište i potrebu za kompanijama kojima finansijske institucije, telekom operateri, osiguravajuća društva i dr. mogu povjeriti svoju naplatu, prodaju i zastupanje, HR savjetovanje, a pri tome zadržati svoj fokus i resurse na srž svog poslovanja.

 

NAŠE USLUGE:

  • NAPLATA POTRAŽIVANJA

  • UPRAVLJANJE POTRAŽIVANJIMA

  • KONSALTING, ZASTUPANJE I PRODAJA

 

Set naših usluga čini nas Vašim pouzdanim partnerom. Nudimo usluge vansudske i sudske naplate potraživanja, upravljanje potraživanjima, konsalting u efikasnom upravljanju portfolijom potraživanja, zastupanja, kao i usluge direktne prodaje putem call centra.

Capture4

 

Peter Drucker, poznati guru menadžmenta jednom prilikom je izjavio: “Do what you do best, and outsource the rest”, što bi značilo da svaka kompanija treba raditi ono u čemu je najbolja, a sve ostalo prepustiti kompanijama specijaliziranima za te poslove.