Savjetovanje, prodaja i zastupanje

Pored osnovne djelatnosti, odnosno upravljanja naplatom i potraživanjima, specijalizirali smo se i za savjetovanje, zastupanje i prodaju proizvoda tvrtki iz raznih oblasti.

Kupac je kralj. Kada prodaje proizvod, prodavač koji to nema na umu teško će uspješno obaviti posao i obostrano zadovoljstvo. Ponekad se čini da je kupac pomalo umorni avanturist u potrazi za blagom, pravim proizvodom i uslugom.

Capital Force prenosi dugogodišnje iskustvo u prodaji financijskih i telekomunikacijskih usluga osnivača i upravljanja tvrtkom na zaposlenike i klijente. Kroz savjetovanje, zastupanje i usluge izravne prodaje putem izlaznog / ulaznog pozivnog centra ili izravnu zastupljenost na domaćem i regionalnom tržištu, klijentima nudimo uspješan porast prodaje kroz strateški orijentirane prodajne kampanje.

To je usluga koja omogućuje tvrtkama da se posvete svojoj osnovnoj djelatnosti i da organiziraju dio ili cijelu prodaju kao vanjsku uslugu. Posebno je zanimljivo za one tvrtke koje imaju veliki broj potencijalnih kupaca među poslovnim korisnicima, kao i one koje na tržište uvode nove proizvode, organiziraju povremene akcije / kampanje i proširuju bazu korisnika. S outsourcingom, prodaja prestaje biti fiksni trošak u poslovanju i postaju uglavnom promjenjivi troškovi, tj. uslugu plaćate onoliko koliko je koristite. Novi suradnici uvijek donose nove ideje i nova iskustva, a malo natjecanja izvana također je dobrodošlo da se otrese uspavani tim "u kući".

Capital Force je ekskluzivni predstavnik proizvoda SMART Technology za Balkan i šire.
Za više informacija posjetite www.hi-tech24.ru ili www.sm124.com
Kontaktirajte nas radi brošure i posebne individualno pripremljene ponude LED zaslona i ekrana na E-mail: ba@sm124.com ili na naše izravne kontakte u nastavku.

SmartLogo