Zašto Capital Force

EFIKASNOST I BRZINA

Pomoću inovativnog tehnološkog rješenja odnosno prilagođenog CRM softvera, omogućavamo optimizaciju dnevnih aktivnosti na portfoliju potraživanja i u prodajnim kampanjama. Većina operacija je automatizirana, tako da su naši postupci efikasni, brzi i uspješni.

PROFESIONALNOST

Svi procesi i aktivnosti se vode u strogom skladu sa primjenjivim zakonima i na profesionalnom nivou u cilju sprečavanja narušavanja odnosa povjerioca i dužnika.

KNOW-HOW

Mi uživamo u pomaganju klijentima i djeljenju preko 20 godina zajedničkog internacionalnog iskustva u naplati i ostalim uslugama.

TRANSPARETNOST

Svaka aktivnost i korak učinjen u naplati potraživanja i prodaji odnosno kanalima komunikacije prema dužnicima ili potencijalnim klijentima se sprovodi kroz prilagođeni CRMa,a na dnevnom, sedmičnom ili mjesečnom nivou izvještavamo klijente putem raznih vidova izvještaja individualno prilagođenim svakom ponaosob.

POZITIVNA DISCIPLINA PLAĆANJA

Naše aktivnosti u naplati potraživanja imaju jedan cilj, a to je: da trenutni dužnik bude stalni klijent. Adekvatnim matricama i strategijama naplatnih aktivnosti klijenti uče kako upravljati svojim novcem i imati život bez duga.

 

OTVORENA KOMUNIKACIJA I FLEKSIBILNOST

Koristimo sve dostupne kanale komunikacije, te optimiziramo vrijeme i kanal prema klijentovim zahtjevima i potrebama.

 

FOKUS NA „CORE BUSINESS“

Našim djelovanjem ostavljamo klijentu dovoljno vremena kako bi svoj fokus i resurse uložio u srž svog poslovanja. Brigu o naplati i prodaji prepustite nama.